Ik merkte thuis meteen verschuivingen!

Ik kijk met veel plezier terug op de workshop spiegelen met honden, met het thema 'de kracht van het denken'. Ik merkte thuis meteen verschuivingen!
Werkende moeder, getrouwd, 52 jaar
 
Verbazingwekkend!
Ik heb bij Jacqueline de workshop 'de kracht van het denken' gevolgd, een hele inspirerende ochtend. Verbazingwekkend! Ik werk zelf jaren in de hulpverlening en toch laten de honden mij feilloos mijn eigen valkuilen en blinde vlekken zien. Deze ombuigen naar positieve affirmaties gaf zoveel ruimte.

Nieuwsgierig naar wat reiki voor mij kon doen, heb ik aansluitend een reiki behandeling gehad. Ik ben onder de indruk en ging met veel energie en een positief gevoel naar huis. Als ik terug denk aan deze dag, voel ik de energie nog. !
Alleenstaande werkende moeder, LAT relatie, 50 jaar
 
Ik heb spiegelcoaching als heel bijzonder ervaren

Ik kreeg inzichten die verder gaan dan het pure rationele besef. De hondenspiegel is confronterend en leerzaam tegelijk. Lisha en Sunny zijn goed opgeleide en bijzondere honden, die mij op hun eigen manier begeleid hebben. Daarnaast is Jacqueline een professionele coach en begeleidt dat op een leuke, prettige manier. Ik raad het iedereen aan, omdat onbewust gedrag bewust wordt gemaakt!
Werkende moeder, getrouwd, 44 jaar
 
Ik kreeg een wijze les, die ik in mijn leven ook echt herken
Tijdens een coachingssessie, waarbij ik meerdere kleine hindernissen met de hond samen moest afleggen, was ik behoorlijk zenuwachtig. Ik wilde het gewoon zo graag goed doen, maar de hond luisterde niet en was enorm afgeleid. Dit maakte mij nog faalangstiger dan ik al was en ik verkrampte. Ik vond het eigenlijk maar een stom onopgevoed beest.

Halverwege het parcourtje, herinnerde ik mij mijn eigen leerdoel, namelijk: "Vertrouw op het proces, er is geen goed en geen fout". Ik besefte dat het okay was dat de hond niet luisterde en ook dat het wellicht zelfs door mijn eigen spanning kwam. Dit besef maakte dat ik mij meer ontspande en het leek wel of de hond toen automatisch op mij ging focussen en wel ging luisteren.

Ik kreeg een wijze les, die ik in mijn leven ook echt herken. Hoe hoger de eisen die ik aan mijzelf stel, hoe meer de zaken tussen mijn vingers vandaan glippen. Eigenlijk hoef ik dus helemaal niet zo streng te zijn voor mezelf!
Alleenstaande moeder, 46 jaar
 
Je ziet direct wat er gebeurt en gaat erover nadenken

Het is een leuke manier om met Lisha een opdracht te doen. Je ziet direct wat er gebeurt en gaat erover nadenken. Het is veel leuker dan de normale saaie invulopdrachten, dan vul ik gewoon maar wat in om ervan af te zijn.
Man, 25 jaar