Emotionele Vrijheid Gespiegeld

On Track Zwolle - contact
 
Sinds kort ben ik gestart met de opleiding Official EFT; Emotional Freedom Techniques (Official EFT bij Novet te Amsterdam, de enige opleiding in Nederland die direct verbonden is met de grondlegger Gary Graig). Wat een bijzondere manier om stresspatronen te doorbreken. Door de lading van (kleine en grote) trauma's te neutraliseren, kun je bevrijd worden van negatieve denk- en gevoelspatronen. Door zachtjes op bepaalde acupressuurpunten op je meridianen te kloppen, activeer je de ontspanningreactie van het lichaam en kan gestagneerde energie weer gaan stromen. Het is een simpele methode, met grote gevolgen. Maar wat heeft EFT met OnTrack spiegelcoaching en therapie-honden te maken?

Emotional Freedom Techniques

EFT heeft op zich niets met spiegelcoaching te maken, behalve dat jouw leven een afspiegeling is van je kernovertuigingen. Je trekt situaties aan die je negatieve overtuiging bevestigen. (Daarom is het zo belangrijk dat je emotioneel vrij door het leven kunt gaan). Negatieve kernovertuigingen houden direct verband met het blokkeren van je meridianen door een gestagneerde stressreacties van het lichaam. Vaak is dit een onbewust proces, maar het kan voor zeer heftige emotionele reacties zorgen.

Meerwaarde therapiehonden

Je bent je niet altijd bewust wanneer negatieve kernovertuigingen, je gevoelsleven en je gedrag beïnvloeden. (Therapie) honden maken direct contact met al deze onbewuste processen en spiegelen dit met hun gedrag. Dit kan een meerwaarde geven in de coaching, al is dit inzicht niet perse noodzakelijk voor het succesvol doorlopen van een EFT behandeling.

Trots

In ieder geval ben ik er erg trots op dat OnTrack, naast reiki en het spiegelen met honden, nu ook EFT behandelingen kan aanbieden...
 
Ik zou heel graag wat voor jouw emotionele vrijheid willen betekenen!
Wil je weten wat de willekeurige combinatie van reiki, spiegelcoaching en/of EFTvoor jou kan doen? Neem vrijblijvend contact met me op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.