Dog Bloggers Block

 
Ik heb, uit naam van OnTrack, al een tijdje niets meer van mij laten horen. Nou ja, in ieder geval niet in de vorm van het bloggen. Ik ben, zeg maar, niet zo in blogvorm de laatste tijd. Ik heb mij druk beziggehouden met van alles rondom OnTrackSpiegelcoaching, maar bloggen over mijn honden was er niet bij! Ik ben digitaal Offtrack. Ontspoord. Vastgelopen. Mijn online marketing skill staat stil. Een dogblog writers-block. Ik zoek vergeefs mijn bloggersporen op het online pad en vind een doodlopend digi-doggy-dagboek spoor. Mijn inspiratie is kwijt, verloren, voor altijd verdwenen binnen het world-wide-web? Zoek hondje, zoek!

Eureka

Ik graaf dieper in het orgaan van mijn gedachten. Welke route te gaan om OnTrack back on track te navigeren? Ik trap graag een versnelling hoger, maar ik struikel over wankele idee├źn, er boven uit stekende ingevingen en belemmerende denkbeelden. Even niet denken. Voel! Adem! Ervaar! Welke stappen leiden mij naar de weg van het schrijven? Ik neem een omleiding, weg van mijn denkzintuig. Even niet denken, even omdenken. Een boven uit stekende ingeving, een uitstekende ingeving van boven. Eureka!

Lobbes liefde

Best logisch eigenlijk. Alle begin, begint bij de eerste stap... Eerst maar eens knuffelen met mijn honden dus! Wetenschappelijk bewezen de beste oplossing tegen velerlei problemen. Precies wat de dokter voorschrijft. Precies waar de falende dogblogger over schrijft! Therapiehonden. Therapie om mijn ontstoken bloggersknobbel mee te genezen. Lobbes liefde tegen mijn neerwaartse hersenspinsels...ik kan niet, ik wil niet, ik durf niet. Even niet denken, even omdenken, een uitstekend idee!

Gewoon doen!

Stap 1 tegen mijn writers-block is knuffelen met mijn honden. Liefde zonder oordeel ervaren. Puur. Prachtig. Krachtig. Positief. De kracht van positiviteit. Ik kan en ik doe.
Stap 2...ik ga schrijven over mijn writers-block. Dog Bloggers Block. Ik heb, uit naam van OnTrack, al een tijdje niets van mij laten horen...
 
Loop jij ook vast in je eigen negatieve gedachtepatroon? Ben jij ook tijdelijk het spoor kwijt? Mijn therapiehonden helpen je graag weer de richting in je leven te vinden.
Wil je weten wat spiegelcoaching voor jou kan doen? Neem vrijblijvend contact met me op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.